VHG  |  Ondernemer  |  Nieuws  |  Artikel

Skip Navigation Linksdefault

"Voor ondernemers in het groen"

feb2ab5a-2fc4-42d6-8f70-b9634af99b90

VHG Nieuws

Nieuws en actualiteiten. Blijf op de hoogte van alle relevante thema's.

Skills The Finals: welk team pakt de winst?

do 21 mrt 2024

​Acht teams van leerling-hoveniers strijden vandaag om een podiumplaats tijdens Skills The Finals in de Brabanthallen in Den Bosch. In vijf uur maken de teams een tuin van twee bij drie meter. Vanmiddag om 14.30 uur klinkt het eindsignaal en is het wachten op de jury-uitslag. Voor de winnaars liggen er mooie prijzen klaar, dankzij sponsoring van Fento en Husqvarna.

De winnaars van het brons, zilver en goud ontvangen een set kniebeschermers van Fento. Het team dat op de eerste plaats eindigt, gaat bovendien naar huis met fraaie oorbeschermers met radio van Husqvarna.

Vakmanschap centraal

​WorldSkills Netherlands organiseert tijdens Skills the Finals bijna zestig vakwedstrijden op vmbo- en mbo-niveau. Met maar liefst 36.000 m2 aan wedstrijd- en activiteitenoppervlakte bruist het in de Brabanthallen van het vakmanschap. Er worden ruim 23.000 bezoekers verwacht. Onder hen ook de ministers Robbert Dijkgraaf en Mariëlle Paul. Hun aanwezigheid benadrukt de waarde en relevantie van hét beroepenevenement van Nederland. De NOS is er ook bij en zendt vanaf locatie een livestream uit (tussen 15.30 en 16.30 uur). Deze is ook achteraf te bekijken op NOS Stories.  Zo krijgt vakmanschap nog meer de aandacht, die het verdient!​​

VHG - Koninklijke Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners

Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
T 085 330 77 00
E info@vhg.org

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Direct inschrijven voor de nieuwsbrief